Har det äntligen blivit på vår trapp.

De övervissnande (nästintill mögliga) sommarblommorna är ett minne blott. De har stirrat ilsket på mig varje dag när jag kommer hem från jobbet, men tiden har liksom inte räckt till.

Men igår gjorde jag slag i saken, jag hivade alla sommarblommor på komposten och planterade lite nytt.Blog Image

En vit slags ljung och prydnadskål, sorry alla florister där ute, det finns riktiga namn på dessa växter men sånt lägger jag liksom inte på minnet :-).

Blog Image

Zink är alltid vackert och passar så bra till alla färger.

Blog Image

Provade att ställa lyktan och fågelhuset på trappen nedanför men det skar sig rejält med rönnbärens färgrika prakt mot prydnadskålens ljunglila färg, nepp…

Blog Image

Det fick bli ett litet arrangemang precis utanför dörren istället.

Blog Image

Jag hann vara in på några loppisar igår också, bland annat så hittade jag denna läckra brandspruta, som faktiskt fungerar. 80 pix var ett fynd tycker jag.

Vad tycker ni, ska jag ha den ute eller ska den få flytta in i vardagsrummet??

Blog Image

Här är det faktiskt en familjemedlem som ni inte fått stifta bekantskap med ännu…

Blog Image

nämligen Mr. Elliot, vår katt. Han är så snäll så han är dum denna katt. Viktor är inte direkt barmhärtig i sitt agerande mot Elliot.

Viktor sätter sig på honom, lägger sig på honom vid tillfälle, vet ni vad Elliot gör??

Jo, han kurrar & spinner.

Ser ni hinken i bakgrunden? Den textade jag på för några år sedan. Jag tog en gammal zinkhink och målade med svart hammarlack, det håller för evigt. Jag brukar ha en tomatplanta i den på somrarna.

Jag ska också passa på och slå ett slag för bloggträffen som går av stapeln den 19 oktober. Gå in hos Lise-Lott på Kol & Rosor för mera information, jag är redan anmäld.

Jag tar gärna emot så många tips om barnrum som möjligt eftersom vi ska börja göra iordning ett rum åt Viktor. Efter vardagsrummet så känner jag mig totalt urblåst och jag behöver en spark i ändan för att komma igång.

Vilka har fina barnrum på sina sidor, har ni egna barnrum ni vill visa? Tipsa på bara :-)!!

Kramisar i massor till er.

Melinda