Om jag blev så mycket klokare vet jag dock inte, det finns nog lika många olika åsikter som det finns människor.

Några av era önskningar var bla. att en butik skulle ha extraöppet någon kväll i veckan.

Det hade jag i början, då jag hade öppet varje torsdag till kl. 20.00. Men då min butik ligger i en så pass liten stad och inga andra butiker (förutom systembolaget) hade öppet så hittade inte folk till mig. Jag tror för att det ska funka så måste flera butiker köra samma sak.

Att jag har stängt en dag i veckan är inte för att jag ska vara ledig och ta igen mig , isåfall hade jag valt en måndag att ha stängt på så att jag fått två lediga dagar efter varandra.

Nu har jag valt att ha stängt tisdagar eftersom det generellt är den sämsta shopdagen. Eftersom jag renoverar och målar gamla möbler så är det ett måste att ha stängt en dag i veckan, då jag hämtar möbler, slipar och målar med mera.

Många av er har dock skrivit att det viktigaste är framförallt att en butik inte ändrar för mycket utan håller sina tider som de alltid har. Då jag inte märkt av någon skillnad under sommaren pga. en halvtimme så har jag bestämt mig för att fortsätta med mina tider som jag har nu, dvs. Vardagar Kl. 10.00-17.30 (förutom tisdagar då det är stängt), Lördagar kl. 10.00 -13.00. Jag har dessutom alltid lunchöppet.

Ev. funderar jag på att ha extraöppet sista helgen i månaden som många av er skrivit, jag återkommer om det här isåfall :-).

Nu till vinnaren av gristavlan…

Det blev Tuvull som vann den, grattis! Om du mailar din adress till mig så kommer tavlan på posten.

Blog Image

Detta matbord med tillhörande fyra stolar målade jag tex. förra tisdagen. Jag har klätt om dynorna med grått fårskinnstyg, värmer gott till den stundande vintern.

Blog Image

Detaljbild av stolen. Denna Chippendalemöbel är så maffig med sina klor på tassarna, men ändå smäcker i sina former.

Ha det så gott.

Kraaam

Melinda