ÄÄÄÄÄÄNTTLIGEEEEEEN!!!

Är vårt vardagsrum färdigt. Det tog tid, blod, svett och tårar, men nu känns det bara sååå himla skönt. Kan nästan inte fatta att vi har ett vardagsrum nu, som en del av er vet har vi varit utan sådant i 2 år.

Om det nu är någon som funderar var vi har haft TV:n fram tills nu så kan jag berätta att vi har suttit i en halv del av en hörnsoffa uppe på hallen (ovanför trappen) med TV:n 1 1/2 meter framför näsan.

Vi har varit uppe till klockan ett på nätterna och grejat ända från i fredags. När det är så nära så vill man liksom bara in och dekorera, någon som känner igen sig?? 😉

Här kommer lite bilder, håll till godo…Blog Image

Nu gäller det bara att hålla fingrarna i styr och inte övermöblera. Jag vill att detta vita rum ska vara en källa till avkoppling och inspiration. Får väl se hur länge det håller ;-).

Blog Image

Så fort jag skrapat fönstren 511 gånger och tvättat dem så satte jag fast mina gnuggisar. Det kommer säkerligen bli en rotation av saker både här och där innan jag är nöjd, men å andra sidan är det just det som är så himla roligt.

Blog Image

I en av hyllorna som vi sparade ifrån det gamla skafferiet får lite vackra saker stå som blickfång. Jajo, det ska in böcker också ;-).

Tidningarna har jag redan lagt i prydliga högar, vågar inte ens tänka hur mycket pengar jag har plöjt ner i inredningstidningar genom åren. Men jag behåller många av dem och njuter om och om igen.

Blog Image

Jag har skaffat ett nytt vardagsrumsbord också!! Det hände natten till igår då jag tagit in vårt gamla (som jag målat vitt) och ställt på plats.

Nähä, det här går inte sa jag till Janne. Vi ska gå ner och hämta den gamla potatislådan som står ner i matkällaren!

Va???

Joo, den ska vi ha, det kommer att bli kanon efter några omgångar med såpa och klorin!

Det var allt för den här gången, ni får se mer en annan dag.

Imorgon åker jag och Sussie ner till Stockholm för att gå på mässan i 2 dagar, ska bli sååå kul!

Åsa och SilverHelena står i butiken så länge.

Puss & Kram