Hejsan alla!

Jag har inte varit på auktion men däremot på en jättefest i helgen.

Det var sååå himla roligt, tyvärr har jag inte fått något godkännande att lägga ut bilder därifrån, hehehe.

Ibland är det då tur att man har bra kontakter. Min kontaktgubbe hjälpte till att ställa iordning en auktion tills i lördags och jag fick äran att komma dit några dagar innan och rota runt bland allt som skulle säljas och därefter lägga bud, gissa om det kändes lyxigt?

Här får ni se några av mina inköp, som vanligt så skall en del ner till butiken och en del måste jag bara ha själv, till Jannes stora förtret :-).

Blog Image

Nej, det är inte ett gammalt inlägg, har fått tag i en nästan likadan bara :-).

Blog Image

Kolla in denna läckra hylla!! Den kommer att bli vit och den kommer kanske att stanna här hemma :-), fast det vet Janne inte om ännu.

Blog Image

Vackert krön hade den också. Pluspoäng till hyllan.

Blog Image

Ett brickbord som skall bli vitt, eller ska jag göra det svart, vad tycker ni??

Blog Image

Nu ni, alla som har suktat efter järnsängen som står nere i butiken (som inte är till salu). Jag lyckades ropa in en nästan likadan. Vi för se vad denna får för öde, hmm.

Blog Image

Detaljnärbild av sängstolpen.

Blog Image

En låda pappersaskar med innehåll.

Blog Image

Vackra gamla lakan, blev så glad att det var två stycken likadana. Då kan man göra två vackra gardinlängder.

Blog Image

Detta var nog det mest värdefullaste jag fick. Ett gammalt brev inramat med bubbligt glas och originalram. Det är daterat 1841. Jag funderar faktiskt på att åka och få det värderat. Inte var det sämre att det var bokstaven M på skriptet.

Blog ImageTänk vilken vacker handstil de hade förr. Tillbaka med välskrivning i skolan igen, eller vad tycker ni?

Detta var en del av mina fynd.

Hoppas nu bara att solen hittar tillbaka till vårt avlånga land så vi får lite mer sommar.

Vill även här och nu tipsa om en loppis nu på lördag den 23 augusti kl. 10 .00 – 14.00. Det är i parken utanför där jag bor. Vill ni själva stå här så kan ni kontakta mig, eller kom förbi och se om ni hittar något fynd. Maila för vägbeskrivning eller ring.

Kramar till er från en sliten Melinda ;-).