Först vill jag börja med att be om ursäkt att det har varit dåligt med inlägg den senaste tiden, jag har själv varit dålig på att besöka er andra också…men jag hoppas att ni inte ger upp hoppet om mig…

Jag stod och pratade med goa Pirre idag som har bloggen Galleri Hönshuset och vi sa att det är ju faktiskt lite sjukt att man ska få dåligt samvete pga av detta, man har väl nog dåligt samvete för en massa saker ändå. Man hinner inte göra tillräckligt med sina barn, vara en trevlig, hmfrrr fru, god vän osv.

På vintern är alla lite insnöade och boar sig och så när den efterlängtade sommaren är i antågande, då ska man hinna med en massa projekt, träffa sina vänner mera, grilla, sköta trädgården, ta långa sköna promenader, bada och jaaa, listan kan göras hur lång som helst. Till sist så har man så mycket måsten att det bara blir drygt.

Usch vad jag lät pessimistisk nu, men känner ni igen er lite?

Nu till något trevligare. Sprang över till Sussie för att ta lite bilder i deras vackra punchveranda som de färdigställt i sommar. Den sista touchen skall jag och Sussie göra på fredag kväll, en schablon som skall målas dit ovanför dörren, visar er sedan hur det blev…

Blog Image

Här har jag suttit och druckit ett och annat glas vitt vin. I denna miljö smakar det bättre på något vis :-).

Blog Image

Källartrappsfönstret är dekorerat med lite blommor och med bokstaven som finns i butiken.

Blog Image

Under fönstret står ett litet brickbord med blommor. Här en söt liten Sankt Paula med en rostig krona ovanför.

Blog Image

Det här fatet är bara så vackert med den vågade kanten. Glaskupan blir pricken över i:et.

Blog Image

Planteringskoppen ifrån min butik med en skir Mårbacka i.

Blog Image

En söt liten kristallvas med silverfot. Nu blommar det vackra liljor att plocka in för att sprida både doft och glädje.

Blog Image

Ett av Sussies senaste auktionsfynd. En hög vacker kristallvas med fyrkantig fot.

Blog ImageJa, det var allt för denna gången. Ha en fortsatt solig vecka och njut… det tänker jag göra…utan att ha för dåligt samvete att man inte räcker till överallt.

Puss & Kram.

Melinda