Och då menar jag inte hemlighuset som i dass eller så, utan vårat sk. vardagsrumsprojekt.

Som en del av er kanske minns så satte jag en deadline till min käre make att vardagsrummet skulle vara färdigställt senast sista maj :-).

Tror ni att det blev det?? Nääää…men tänkte visa er lite bilder därifrån ändå, håll i er nu för nu får ni se röran…

Blog Image

Här ska ett par pardörrar sättas in. Vi ska enbart ha dem som dekoration så det kommer inte att gå och stänga dem utan de blir öppna hela tiden.

Så kan man göra om man inte har så stort med utrymme. Jag fick välja på att ha kvar den gamla dörren och kunna stänga eller att ha pardörrar som inte går att stänga, jag valde det senare.

Så har jag även nere i butiken. Vi hängde bara på pardörrarna på gångjärn och så får de stå öppna.

Blog Image

Här ska en gipsskiva sättas upp, detta var ett gammalt kök när vi flyttade in så vi har varit tvugna att ta bort både rör och avlopp innanför väggen mot ett badrum. Det är ju dumt att göra det lätt för sig, tycker ni inte?

Här skulle jag faktiskt vilja ha lite hjälp av er. Tycker ni att jag ska texta något på väggen här eller ska jag hänga upp ett dokument, de jag har nere i butiken? Jag kan liksom inte bestämma mig…Velfia som jag är.

Blog Image

Här ser ni de där fönstret som jag kom över för ett tag sedan, det sitter nu uppsatt mot hyllorna i hörnet.

Det kommer att bli bra när det övriga blir vitmålat. Innanför ska jag sätta upp en lampa i fattigmanssilver som jag tagit hem ifrån butiken, mysbelysning i “biblioteket”.

Blog Image

Igår hade jag öppet hus hemma med nära och kära. Tack snälla ni för all uppvaktning.

Mina presenter gick i hälsans tecken. Helkroppsmassage, färgning av bryn och fransar, spapaketbehandlingar. Det är sånt jag aldrig unnar mig själv men är jätteglad över att ha fått.

Blog Image

Det bjöds på matiga pajer, sallader, baguetter och annat smått och gott. Satte ett litet bord nedanför köksön där tallrikar och sånt fick stå.

Blog Image

Av min moster med familj och mormor och morfar fick jag detta porslin. Jag älskar det här porslinet, har sedan förut mattallrikar och skålar men fick nu denna salladsskål som jag la New Dawn rosor i. Fick även flera mattallrikar, tack snälla.

Blog Image

Tack alla ni som gratulerat mig, både på bloggen och “in real life”. Nu är jag firad för flera år framöver :-).

Blog Image

Sedan har jag fått en utmärkelse av gulliga Pirre med bloggen Galleri Hönshuset.

Hennes motivering som gjorde att jag fick en tår i ögat löd så här:

Den ger jag till http://b.migoalice.se/ Mig o Alice. Melinda ger mig så otroligt mycket inspiration, titt som tätt springer jag in till hennes butik o gör av med min lön ;), och förundras över hennes fantastiska butik som innehåller allt man vill ha o lite till. Tack för att du öppnade en butik, och bevisar att det går o öppna eget fast man har en “massa” småttingar hemma, och för att du är så glad o go.

Nu är det meningen att jag ska ge denna vidare och det kommer jag att göra i mitt nästa inlägg. Just nu måste jag packa in mina barn i bilen och köra iväg på invigningen av Dalecarliacup som Hanna ska spela den här veckan :-).

Vill passa på och tacka för alla krya på sig hälsningar till lilla Viktor och tala om att han är på bättringsvägen :-).

Åtekommer som sagt i ämnet.

Kram på er så länge.

Melinda