Hej alla glada.

Hoppas att ni som jag har haft en härlig midsommar. Tänk att solen kom ändå, även om vi hade det precis som i den där reklamfilmen….några tuggor kvar på matjesillslunchen så började regnet …Ta vad ni får med er och spring in!!

Samma när jordgubbstårtan skulle ätas…ta tårtan någon och spring!!

Men sedan var det faktiskt fint efter det :-).

Till alla ni som är inne här och kikar vill jag rikta ett stort tack! Janne brukar säga lite skämtsamt att bloggandet är som en enda “klubben för inbördes beundran” .

Må så vara, om vi mår bra och blir inspirerade av varandra så är väl det något som är positivt, eller hur?

Nog om det, jag har passerat 50 000 besökare på min sida sedan jag började blogga!! Ödmjukhet känner jag inför det. Och är man ödmjuk så är man också givmild så därför mina kära vänner så kommer här en tävling.

Tänkte att jag skulle komma på något kreativt, men det är lite svårt när Viktor far runt hela tiden…Såå, alla som lämnar en kommentar före onsdag kl. 21.00 är med och tävlar. Även ni som inte har egna bloggar.

Priset är hemligt så länge men det är något ifrån butiken.

Blog Image

Sillidill i långa rader. Uppläggningsfatet med små fasettslipade skålar har jag köpt på loppis för nåt år sedan. Janne tycker att det tar sån plats i vitrinskåpet…men se vad bra det är till olika sorters sill??!!

Blog Image

Barnen plockade en fin sommarbukett och brödduken kommer från butiken.

Blog Image

Jaa, ni vet ju vid det här laget att jag älskar prickar. Faten kommer ifrån Duka, inköpta för några år sedan. Om ni funderar över Viktors mössa så har han örvärk igen plutten.

Blog Image

Moster Carina gör den traditionsenliga jordgubbstårtan varje år, jag skulle kunna äta upp den helt själv, så god är den.

Blog Image

Nej, det är inte snapsen…det är femkamp och det gäller att få ner en gummisnodd från under näsan till halsen utan att hjälpa till med händerna. Jag kan säga att jag ÄGER denna gren då jag är så rund i ansiktet så den helt enkelt halkar ner direkt bara jag gapar en gång eller två, Hahahahaa…

Blog Image

Ljuvlig Paradisbuske som blommar för fullt lagom till midsommar. Mysigt att sitta under och höra humlesurr.

Blog Image

Vi hann även med ett midsommarbröllop mellan Vilmer och Alice…igen…De har ju varit gifta förut, men Alice får för sig att hon vill skiljas ibland :-).

Lägg märke till Vilmers kråsskjorta, den är från storasyster Hanna som hjälpte till och klä brudparet.

Blog Image

Framåt kvällen så tände vi brasan för att hålla värmen bättre.

Detta är det enda min man har sagt att han vill ha som är till hemmet. En vedeldad korg, köpt på Nisses för 199 kr i våras. Det är väl pyromanjäkeln i honom som talar.

Han gick loss på både det ena och det andra…fick hålla lite koll på honom så att han inte skulle börja elda upp mina möbler som ska renoveras och säljas i butiken, jag har ju ett “litet” lager hemma som ni kanske förstår, till Jannes förtret.

En gammal släde hann han bryta sönder och elda upp…Vadåå?? Meden var ju nästan av???

Blog Image

Barnen sprang in och hämtade marsmallows för att grilla på pinne, lite sockerchock sent på kvällen får man stå ut med när det är midsommar.

Än en gång, tack alla ni som besöker min blogg. Kom ihåg att ge en kommentar så är ni med och tävlar.

Kramar i massor

Melinda