Jag har blivit utmanad av Tess med bloggen Tildaochmamma att visa mitt senaste inköp, det sämsta och det bästa.

Så här kommer det…håll i er i stolen.Blog ImageDet senaste… Denna barnsäng har jag faktiskt hämtat idag. Jag ropade in den i söndags. Det är en utdragssäng från 1800-talet. Visst är den fin?

Här är det naturligt shabby, vet inte om jag ska måla den eller om den ska få vara så sliten som den är. Vad tycker ni, min kära expertpanel?

Blog Image

Mitt sämsta, en barnvagn från internet. Jag tröttnade på att släpa Viktors sittvagn fram och tillbaka till dagis varje dag så nu får den stå kvar där.

Alltså behövde vi en ny hemma. Snål som jag var så hittade jag en annons på Blocket från ett svenskt företag som sålde billiga barnvagnar. Sagt och gjort, jag slog till och den kom på posten.

Grejen är att det inte går att styra den lille rackarn! Hjulen har liksom ett eget liv. Vill jag styra till höger så kan ni ge er tusan på att den åker till vänster! Dessutom har den en väldigt liten sits så när Viktor sitter i den så halkar han liksom neråt. Inget bra köp med andra ord :-).

Blog Image
Mitt bästa…håhåjaja…här har ni kommit in i vårt sovrum. Jag är lite som “skomakarens barn” Målar allt som ska ner i butiken, men det som är kvar hemma får allt vänta på penseln, suck!!

Nu är det inte själva sängramen som är det bästa utan det som är i…vi investerade nämligen i en komplett Tempursäng för något år sedan. Vi har en hel madrass utan osköna skarvar. Det är det absolut bästa köp vi någonsin gjort. Innan hade jag ständigt ont i ryggen när jag klev upp på morgonen, aldrig mer.

Den är så skön átt det t.om är svårt att sova i hotellsängar. Innan kunde jag tycka att det var så härligt att ligga på hotell för att de har så sköna sängar. Nu när vi kommer hem och får lägga oss i vår egen säng så låter det alltid AHHHH från mig och maken…sååå skönt!

Den är verkligen värd sin vikt i guld!

Kommer inte ihåg riktigt vilka alla som fått denna utmaning, så ni som ännu inte fått den och känner er manade, vassego!

Till sist vill jag önska er alla där ute en härlig Valborgsmässoafton!

Kramkram