Först vill jag börja med att tacka er för alla vackra, innehållsrika, roliga och kreativa tips på texter. Tydligen så har en del haft problem med att få in kommentarer men då har de mailat istället…och det går ju bra det också:-)

Det är inte klokt vad det finns tänkvärda citat där ute i världen. Så om någon är sugen på att skriva ihop en liten citatsbok så är det bara att kopiera texterna här :-).

Ni ska veta att de har varit oerhört inspirerande att läsa alla era kommentarer, blir alldeles rörd att så många ville vara med och tävla…å andra sidan kanske det bara var tävlingstarmen som värkte i er ;-). Jag behöver väl inte tala om att det har varit väldigt svårt att välja ut en av er som vinnare, but a woman´s got to do what a woman´s got to do… And the Oscar goes to

Ängeln i vitt!!

När natten sänker sig, somnar vi trygga i varandras andetag

Sug på den!!

Blog Image

Bild på tavlan visas när den är klar.

Varma kramar till er alla!