Hemma hos min vän Sussie. Snart så ska den sista i barnaskaran flytta ut och då bor Sussie och hennes man Roger ensamma i ett hus med 9 rum och kök!!!

Jag och Sussie har trädgårdarna mot varandra, alltså grannar & goda vänner :-).

Vi började faktiskt som grannar, fast på ett annat ställe. Då blev vi vänner, sedan blev vi grannar igen för ca 5 år sedan.

Vi brukar skämta och säga att vi kommer att bli två gamla damer som ligger i solstolar i våra frodiga trädgårdar och äter praliner hela dagarna samt dricker vin och har lösgående höns som pickar lite förnöjtsamt runt omkring oss.

Härlig tanke, inte sant?

Blog Image

I det relativt nygjorda matrummet så står nu skåpet Sussie målat och slipat av lite. (Ni vet det där skåpet som fick vänta på penseln för att Sussie gick till butiken och målade åt mig istället) Kolla in denna tapet!! Den ville jag ha i vårt sovrum som fondtapet, sedan gick jag in till Sussie och då hade de köpt samma tapet!

Blog Image

Skåpet har fyra stycken läckra lådor nertill.

Blog Image

Ett riktigt vårarrangemang på matbordet, vackert så det förslår.

Blog Image

Vackra stolar och en ljuskrona i en lite modernare stil över matbordet. Jag är imponerad av människor som lyckats blanda stilar i ett hem och ändå får det att funka ihop och se vackert ut. Sussie är en av dem kan jag intyga.

Blog Image

I köket står ett gammalt frysskåp i pärlspont, sånt vill jag bara haaaa!! De ska måla om panelen i köket, den är just nu engelskt röd. Vacker, men jag tror precis som de att den kommer att bli ännu vackrare när den blir ljus.

Burkarna känns igen, va?

Blog Image

Oj, den här bilden blev visst lite väl ljus, jag är inte den mest tekninska människan i världen skall tilläggas ;-). Gardinerna har Sussie sytt av gamla kökshandukar.

Blog Image

Ovanför diskhon i fönstret hänger denna söta emaljerade “sak” :-).

Blog Image

Det här bordet är jag sååå avundsjuk på också…och kolla in de höga golvsocklarna, sitter nästan överallt i huset, nygjorda.

Tack för titten Sussie. Jag lovar att ni ska få se mer en annan dag, de har ju som sagt några rum att välja på :-).

Kram så länge!