Håhåjaja…I söndags så var jag på auktion och ropade in både det ena och det andra. Grejen är ju att det är så himla kul när man är där, jaja, vi tar en sån också, den var ju så läcker.

Det som sedan händer är att man ska minsann hem med allt också!!!

Jag har ju stängt på tisdagar i butiken så idag var det då dags att hämta hem möbelberget. Jag och maken och två söner drog iväg till grannkommunen med släpkärra. När jag väl var där så var jag ju tvungen och stanna till vid några loppisar också, det gäller ju att passa på när man är “ledig”, hihi.

Maken knorrade inte ens…måste nog ta tempen på honom ikväll!

Hittade även lite läckra, ovanliga saker där som ni ska få se sedan.

Blog Image

Den här söta tavlan med ett Jenny Nyström motiv fick följa med hem från auktionen i söndags.

Blog Image

Hhmmmm, kolla in alla mina stolar jag måste måla…phu. Det är faktiskt inte sååå himla kul att måla stolar men det är bara att bita i det sura äpplet och sätta igång. Jag har ju mig själv att skylla när jag går igång på stolar. De till höger i bild ser inte mycket ut för världen just nu men jag tror att de kan bli himla läckra när de blir vita. De såldes i en matsalsgrupp om sex stolar, två karmstolar och ett matsalsbord med två iläggsskivor.

Blog Image

Hepp, på med målarstassen och fram med vitfärg och pensel!!!

Blog Image

Kolla in denna söta lilla barnsekretär. Jag säger som Spets & Snor Helena, tänk vitt! Tänk vitt!

Blog Image

Voila!! Den första färgstrykningen är avklarad och man börjar att kunna ana hur söt den kommer att bli.

Blog Image
Titta på dessa handtag!! Är de inte för läckra?